Zwolsestraat 112, 2587 WB Den Haag

€390,000 €

Beschrijving

Omschrijving

De verrassing van 2019. Dit onlangs (2018) geheel gerenoveerde 3 kamer appartement is onverwachts in de verkoop gekomen.

Recentelijk is dit appartement volledig gerenoveerd waarbij u duidelijk kunt zien dat deze renovatie is gedaan door de huidige bewoners, die echt niet van plan waren de woning te verkopen. De beste materialen zijn gebruikt en alles is tot in de laatste details gestyled. Dit appartement MOET u dan ook simpelweg gezien hebben. Wel eens gehoord van Turn-Key? Dat houdt in dat u niets meer aan een object hoeft te doen anders dan uw koffers te pakken de sleutel om te draaien en de koffers uit te pakken. Het is zowel leeg als (gedeeltelijk) gemeubileerd aan te kopen. Een idealer appartement voor expats die net in Nederland zijn aangekomen en nog geen volledige inrichting bezitten, vindt u waarschijnlijk niet. Uiteraard hoeft u geen expat te zijn om van dit heerlijke object te genieten.

Het appartement is gelegen in Scheveningen, vrijwel direct aan de duinen en het strand. Heerlijke wandelingen, lekker uitwaaien, genieten van de terrasjes in de zomer, het Circus Theater, Holland Casino of lekker naar de bioscoop. Dit is allemaal op loopafstand mogelijk. Toch liever de stad in? Scheveningen is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

U parkeert onder het appartement op uw eigen parkeerplaats welke ook bij de prijs is inbegrepen. Met de lift gaat u naar boven en komt u aan bij uw droom appartement. Via de hal kunt u alle kamers bereiken. De twee slaapkamers en de woonkamer alsmede de vorstelijke badkamer. Wanneer u komt kijken verzoek ik u ook op de radiatoren te letten, allemaal design en zeer uniek. Via de woonkamer betreedt u de luxe keuken welke is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals: een kookplaat, afzuigkap, Amerikaanse koelkast, koffiezet apparaat, een oven en natuurlijk een vaatwasmachine. Via de keuken komt u in de bijkeuken waar zich de wasmachine aansluiting bevindt.

Aan de woonkamer bevindt zich ook een loggia waar u heerlijk uit de wind kunt genieten van de zon.

Verder is ook de elektra volledig vernieuwd en heeft u 9 groepen tot uw beschikking, uiteraard voorzien van aardlekschakelaars.

Bijzonderheden:

  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Vaste parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
  • Oplevering op korte termijn mogelijk
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share