Zuiderparklaan 378

€275,000

Beschrijving

In de gewilde wijk Rustenburg ligt dit mooie, direct te betreden, uitstekend onderhouden, 4-kamer appartement met een balkon over de gehele breedte gelegen op het noordoosten. Geen zin in een verbouwing, zoek niet verder, want deze woning verkeert in uitmuntende staat en is in 2014 volledig gerenoveerd. Twijfel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

De Zuiderparklaan is een levendige straat op een steenworp afstand van het geliefde Zuiderpark. De winkels aan de Dierenselaan zijn in de nabije omgeving als mede diverse scholen en verschillende sportaccommodaties. Goede bereikbaarheid door middel van openbaar vervoer, diverse busverbindingen en de uitvalswegen richting de A4 en A13.

Indeling:
Via het open portiek betreedt u de woning. Vervolgens komt u via de trap op de 1e verdieping. U begeeft zich nu in de hal. Via de hal kunt u (bijna) alle ruimten van de woning betreden. U loopt vanaf de trap bijna rechtdoor de woonkamer in. Aan de rechterkant van de trap zijn de nette keuken en twee slaapkamers te vinden. De keuken is voorzien van al de benodigde apparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap en koel- vriescombinatie. Aan de linkerkant van de entree is er een derde slaapkamer. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met een spiegelkast. Ook hier vindt u de wasmachine aansluiting.

Aan de achterkant van de woning bevindt zich over de volle breedte een balkon.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u graag naar de plattegrond van de woning.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 83m2
– Erfpacht
– Rondom voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas
– Actieve en gezonde V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €80

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share