Vier Heemskinderenstraat 240, 2531 CH Den Haag

€185,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Keurig onderhouden 3-kamer top hoekappartement (78m²) met twee balkons gelegen in de geliefde wijk Moerwijk. Door de mooie ligging heeft u heerlijk vrij uitzicht over het water en het Zuiderpark waardoor dit appartement bijna niet te vergelijken is met andere appartementen in deze prijsklasse.

OMGEVING
De Vier Heemskinderenstraat is een rustige straat gelegen in een levendige buurt. Aan de overkant van de kade bevindt zich het Zuiderpark. Hier heeft u de ideale mogelijkheid om te ontsnappen van de drukte van Den Haag en lekker te genieten van de natuur. Op de fiets bent u in ca. 10 minuten in het centrum van Den Haag maar ook veel tram- en bus haltes in de buurt zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15-20 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze geven verbinding naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht).

INDELING
Via het gesloten portiek betreedt u het complex. Vervolgens begeeft u zich via het trappenhuis naar de derde woonlaag. Hier betreedt u de woning. U begeeft zich nu in de hal. Via de hal kunt u alle ruimten in de woning betreden. Op de hoek van het complex bevind zich de woonkamer. Hierdoor heeft u veel licht in deze ruimte. Naast de woonkamer bevindt zich de eerste woonkamer en aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tweede slaapkamer en de keuken. De badkamer en het toilet bevinden zich centraal in de woning.

Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:

  • Eeuwigdurende erfpacht, canon €116,90 per jaar (optie tot eeuwigdurende afkoop €5.022,00)
  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van € 80
  • Woonoppervlakte 78 m2
  • Eigen berging in de kelder
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share