Van Diemenstraat 64

€325,000 €

Beschrijving

Heeft u altijd centraal willen wonen met vrij uitzicht, eigen berging, alle benodigde voorzieningen op loop- en fietsafstand en dat middenin een gezellige woonwijk met toch de benodigde rust? Zoek niet verder! U heeft zojuist het perfecte 4-kamer appartement gevonden in het geliefde Zeeheldenkwartier!

OMGEVING
De Van Diemenstraat is een rustige straat. Op loopafstand vindt u diverse winkels en horecagelegenheden in het Frederik Hendrikstraat en Plein. Veel tram- en bushaltes zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze brengen u naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). Vanuit Zeeheldenkwartier bent u ook zo op de stranden van Den Haag. Kijkduin, Scheveningen en de rustige tussengelegen stranden geven u de mogelijkheid om heerlijk uit te waaien of om te genieten van de zon, terrasjes en de diverse restaurants. Ook het Statenkwartier en de internationale organisaties en scholen zijn werkelijk op een steenworp.

INDELING
Via het gesloten portiek met bellentableau komt u in de nette hal van het complex. Vervolgens bereikt u via een verzorgd glazen trappenhuis de entree van de woning op de tweede etage. Direct na binnenkomst begeeft zich in de L-vormige hal van de woning. Via de hal kunt u alle ruimten van de woning betreden.

Aan uw rechterzijde vindt u de meterkast, nette badkamer met douche, wastafel en de wasmachine aansluiting, apart toilet met fonteintje en een handige, ruime opbergkast.
Aan de achterkant bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan eentje (tevens de master-bedroom) ook toegang tot het zonnige balkon biedt.

Daar tegenover (aan de voorzijde van het appartement) vindt u de lichte woonkamer die door middel van een glazen schuifpui gescheiden is van de ruime keuken, welke is voorzien van alle benodigde (inbouw)apparatuur.

Kort samengevat: uitstekend onderhouden 4-kamer appartement (92m²) in een rustige straat en toch om de hoek van een bruisende winkelstraat en het centrum! Zeker een bezichtiging waard!

Voor de precieze afmetingen verwijs ik u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:

  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €129.13,-
  • Woonoppervlakte 92 m2
  • Uitstekende isolatie (ook geluidsarm)
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share