Soestdijksekade 634

€189,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Recentelijk volledig gerenoveerde 3- kamer topappartement (67m2) met zonnig balkon gelegen in de geliefde wijk Rustenburg.

OMGEVING:
Hip wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Tevens is het ook kindvriendelijk met relatief veel (jonge) gezinnen.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden. De woning heeft een uitzicht naar de Zuiderpark met veel faciliteiten en evenementen.

INDELING:
Via open portiek betreedt u de woning, vervolgens komt u via de hal op de 1e verdieping. Via deze hal kunt u alle ruimten van de woning betreden. U loopt vanaf de ingang hal aan de linkerzijde de 1ste slaapkamer binnen. Wanneer u de slaapkamer uitloopt, vindt u aan uw rechterzijde een gloednieuw, modern toilet en een berging. Tegenover het toilet vindt u de ruime leefruimten (de woonkamer, eetkamer en keuken). Wanneer u de woonkamer betreedt bevindt zich aan de linkerzijde een modieus ruimte met een prachtige open haard waar u bijvoorbeeld gezellig een boek kan lezen of gezellig met uw gezin tijd kunt doorbrengen. In het midden bevindt zich het eetkamer. Aan de rechter kant een open keuken, waar gezellig gekookt kan worden. Wanneer u het leefgedeelte uitloopt, vindt u aan de linkerzijde een ruime badkamer met wastafelmeubel, ligbad en een inloopdouche. Tenslotte komt u bij de tweede slaapkamer met een aaneengesloten toegangskamer tot het balkon van 3,5 meter lang. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.

BIJZONDERHEDEN:

  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
  • Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 45,-
  • Woonoppervlakte 67m2;
  • Nieuwe badkamer met een ligbad;
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share