Schrijnwerkersgaarde 35

€235,000

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Instapklaar en licht 4-kamer TOP appartement, gelegen in de populaire wijk Dreven en Gaarden. De woning bevindt zich op de derde etage en beschikt over twee zonnige balkons met vrij uitzicht over de kindvriendelijke groenstrook met een speeltuin aan de achterzijde- en een pleintje aan de voorkant van het complex. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Gelegen op loopafstand van het geliefde winkelcentrum Leyweg en op fietsafstand van De Uithof en Kijkduin.

Indeling
Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de vierde woonlaag. Gang met meterkast.
Twee slaapkamers aan de linkerzijde, waarvan één met toegang tot de netjes betegelde badkamer met inloopdouche, moderne wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.
Apart toilet met fonteintje.
Aan de rechterzijde nog een slaapkamer aan de voorzijde van de woning met toegang tot balkon.
Einde van de gang woonkamer met open keuken voorzien van (inbouw)apparatuur zoals de koel- en vriescombinatie, vaatwasser, elektrische kookplaat en oven.
Tweede balkon aan de achterzijde van de woning.

Door de speelse indeling verzoeken wij u de afmetingen van de kamers te bekijken op de plattegrond in deze advertentie.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 71m2
– kelder in de berging
– elektra 4 groepen met aardlekschakelaar
– erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– actieve V.v.E, maandelijkse bijdrage €190,12
– projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Share

Share