Ruinerwoldstraat 17

€179,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Knus en toch ruim 4-kamer TOP appartement met heerlijk zonnig balkon gelegen in de populaire, groene en kindvriendelijke wijk Morgenstond- Zuid op steenworp van het geliefde winkelcentrum Leyweg. De woning bevindt zich op de 3e etage. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Op fietsafstand van De Uithof en Kijkduin.

Indeling:
Fraai portiek. Berging op de begane grond. Trap naar de derde etage.
Entree woning.
Ruime hal, meterkast en toilet met fonteintje. Langs de gang toegang tot de drie slaapkamers. Lichte woonkamer met deur en suite naar de nette half open keuken voorzien van (inbouw)apparatuur zoals koel- en vriescombinatie, afzuigkap, gaskookplaat en oven. Via de keuken toegang tot het zonnige balkon, tevens entree van de badkamer, welke voorzien is van een douche, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting.

Voor de precieze afmetingen verwijs ik u naar de plattegrond van het appartement.

Bijzonderheden:

  • ruime berging (ca 15m2) in de onderbouw
  • elektra 3 groepen met aardlekschakelaar
  • rondom voorzien van dubbelglas kunststof kozijnen
  • erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • actieve en gezonde V.v.E, maandelijkse bijdrage €90.52,-
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share