Rossinilaan 519, 2551 MZ Den Haag

€325,000

Beschrijving

TUINLIEFHEBBERS OPGELET! Wat is het toch heerlijk om na een drukke dag in alle rust te kunnen genieten van een zonnige tuin op het zuiden. Voor wie op zoek is naar een ruime (ca 140m2) twee-laags maisonnette, met maar liefst 5 slaapkamers, gelegen in een kindvriendelijke buurt, direct aan een speelweide en omgeven door groen, is dit de woning waar u naar zoekt!! Ook uw parkeerproblemen behoren tot het verleden, want bij deze woning hoort een eigen parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein. Uit de tuin ziet u niets anders dan bosjes en bomen. Meer privacy en rust op toch zo’n centrale locatie vindt u nergens anders!

OMGEVING
Op loopafstand vindt u de bibliotheek, twee tuincentra en winkelcentrum Savornin Lohmanplein. Hier komt tevens de mooiste Albert Hein XL van Nederland. Diverse scholen maken er een praktische buurt van om te wonen. Daarnaast vindt u ook de internationale school in de nabijheid. Verschillende tram- en bushaltes zorgen voor makkelijke verbinding naar andere delen van de stad. In ca. 10-15 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze brengen u naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). In zelfs minder dan 10 minuten bent u op de stranden van Den Haag zoals Kijkduin of de rustigere tussengelegen stranden richting Scheveningen. Ook bent u zo in Park Meer en Bos of de Bosjes van Pex als u toch meer van groen houdt.

INDELING
Begane grond: u komt binnen via de gesloten vestibule waarna u de hal betreedt. Direct rechts is de eerste slaapkamer. Aan de andere kant de berging welke ook van buitenaf toegankelijk is. Vervolgens vindt u de CV-ketel ruimte, de meterkast, toilet met fonteintje en de ruime voorraadkast. In de woon-/eetkamer vindt u gelijk links de half-open keuken met bar voorzien van een Amerikaanse koelkast (blijft achter), nieuwe oven (2019), afzuigkap, vaatwasmachine, elektrische kookplaat en nieuwe magnetron (2019). Vanuit de woonkamer komt u direct in de heerlijke tuin. Hier vindt u een houten schuur. Terug in de hal bevindt zich de trap naar de 1ste etage, waaronder ook nog eens extra bergruimte is.

Verdieping: hier vindt u maar liefst 4 slaapkamers, waarvan er 3 ruim te noemen zijn. Daarnaast een nette badkamer met whirlpool, wastafelmeubel met spiegel en tweede toilet. Twee bergingen. Tevens vindt u op de eerste verdieping een ruim terras, welke vanuit de twee slaapkamers aan de achterzijde toegankelijk is en op het zuiden gericht is.

Geplande renovatie V.v.E : In de planning staat de vervanging van de kozijnen en deuren aan de voorzijde van hout naar kunststof. U kunt zien hoe ze eruit komen te zien door naar de foto’s van de Rossinilaan 407 te kijken welke onlangs is verkocht.

Voor de afmetingen verwijs ik u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte ca 140m2
  • Groepenkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar en een aparte fornuisgroep
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €260,18 inclusief de bijdrage voor het parkeerplaats
  • Eeuwigdurend recht van erfpacht afgekocht tot 20 mei 2030
  • Nieuwe CV-ketel merk Intergas Kompakt HRE (januari 2020) met 2 jaar garantie
  • Achtergedeelte van de tuin wordt van de gemeente gehuurd voor €222,12 per jaar
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share