Oudemansstraat 348

€210,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Keurig onderhouden 4 kamer top appartement (81m²) met zonnig balkon op het zuidwesten gelegen in de geliefde wijk Laakkwartier. Gunstig gelegen nabij vele parken, winkels, scholen, het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek. Entree op de eerste etage. Hal met meterkast 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Trap naar de tweede etage. Overloop met toegang tot alle ruimtes van de woning. Netjes betegelde badkamer aan de rechterzijde met daarin een ligbad, douche, toilet, wastafel en een spiegelkast. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Lichte woonkamer (voormalig en suite). Eetkamer met een mooie marmeren schouw. Simpele maar nette keuken aan de achterzijde van de woning voorzien van een gaskookplat, oven en een afzuigkap. Achterkamer met cv-ketel opstelplaats en een wasmachine aansluiting. Zonnige achterbalkon van circa 3 vierkante meters gelegen op het zuidwesten.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:

  • Eigen grond
  • Ca. 81 vierkante meters woonoppervlakte
  • Vernieuwde elektra 6 groepen met 2 aardlekschakelaars
  • HR cv-ketel merk Remeha uit 2005
  • Actieve V.v.E met een bijdrage €65 per maand
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share