Meppelweg 234

€235,000

Beschrijving

BUITENKANSJE voor de STARTERS, die niet willen klussen! Ruim en licht 3-kamer appartement voorzien van nieuwe keuken, badkamer en toilet, gelegen in de populaire wijk Morgenstond. De woning bevindt zich op de tweede etage en beschikt over twee zonnige balkons met vrij uitzicht over een kindvriendelijke groenstrook aan de achterzijde van het complex. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Gelegen op loopafstand van het geliefde winkelcentrum Leyweg en op fietsafstand van De Uithof en Kijkduin.

Indeling
Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de derde woonlaag. Gang met meterkast.
Slaapkamer aan de rechterzijde met toegang tot balkon. Ernaast de ruime woonkamer.
Aan de linkerzijde zojuist gerenoveerd toilet met fonteintje, vervolgens nieuw badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en de wasmachine aansluiting.
Einde van de gang nieuwe keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals de koel- en vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning en tevens tweede balkon.

Door de speelse indeling verzoeken wij u de afmetingen van de kamers te bekijken op de plattegrond in deze advertentie.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte ca. 72m2
– kelder in de berging
– gelegen op grond belast met erfpacht. Het recht loopt tot 31 december 2028 waarbij de huidige canon bedraagt € 46,96 per jaar. Er is een aanbod voor heruitgifte met afkoopoptie van de grondwaarde a €30.165,00 of jaarlijkse canon a €271,49.
– zeer actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage €332,30 (dit is inclusief €69,44 voorschot stookkosten en inclusief ca €87 voor een tijdelijke verhoging tot 2027 ten behoeve van lening voor groot onderhoud)
– projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Share

Share