Mendelssohnplein 8 d

€175,000

Beschrijving

ZEER NET 3-KAMER TOP APPARTEMENT IDEAAL VOOR STARTERS. Gelegen aan een park en nabij het centrum van Vlaardingen. Dit drie kamer appartement heeft een ruime woonkamer met een half open keuken en is voorzien van een nette houten vloer. Ook heeft de woning aan de voor- en achterkant een balkon. Dit betekent de hele dag zon! Het balkon aan de voorzijde biedt vrij uitzicht op een kindvriendelijke groenstrook met vijver en een speeltuin. Tevens heeft het appartement een inpandige berging.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de vierde etage. Hal met bergkast. Zolder bereikbaar met een vlizotrap.
Lichte, ruime woonkamer met twee balkons, tevens loopt het balkon aan de voorzijde over de hele lengte van het appartement. Half open keuken met kunststof aanrechtblad en voorzien van een 4-pits gasfornuis, combi- magnetron, RVS afzuigkap, koel- vriescombinatie en aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer aan de achterzijde op het westen en slaapkamer aan de voorzijde op het oosten. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en een spiegel. Als laatste in de hal een apart toilet.

Bijzonderheden:

  •   Eigen grond
  •  Zeer actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage €212,02 exclusief stookkosten á €110.
    Er is recentelijk veel onderhoud aan het complex geweest. Er is een nieuwe installatie voor de blokverwarming geplaatst (energiezuinig), de balkons zijn vernieuwd en de gevels zijn gedeeltelijk gerenoveerd.
  • Eigen berging in onderbouw
  • Oplevering in overleg
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share