Mendelssohnplein 11 D, Vlaardingen

€165,000 €

Beschrijving

In 2017 volledig gerenoveerd (op het zeer nette keukenblok na) lichte 3-kamer TOP appartement gelegen aan een park en nabij het centrum van Vlaardingen. Dit drie (voorheen 4) kamer appartement biedt naast de ruime woonkamer ook nog twee slaapkamers, een prachtige badkamer met ligbad en twee balkons. Het balkon aan de voorzijde biedt vrij uitzicht op een kindvriendelijke groenstrook met vijver en een speeltuin.

Indeling 

Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de vierde etage. Hal met bergkast. Zolder bereikbaar met een vlizotrap.
Lichte, ruime woonkamer met twee balkons (hele dag zon dus), tevens loopt het balkon aan de voorzijde over de hele lengte van het appartement. Open keuken met kunststof aanrechtblad en dubbele spoelbak voorzien van o.a. koel- vriescombinatie, gasfornuis, combi- magnetron en RVS afzuigkap. Slaapkamer aan de achterzijde op het westen en slaapkamer aan de voorzijde op het oosten. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel een aansluiting voor de wasmachine. Apart toilet.Bijzonderheden 
  •  eigen grond
  • actieve Vereniging van Eigenaars, maandelijkse bijdrage €147,77 inclusief kosten voor de bergruimte (€3,60) en exclusief stokkosten van €62,12
  • eigen berging in onderbouw
  • 2017 bijna volledig gerenoveerd (nieuwe vloeren, verlaagde plafonds, stuc- en verfwerk, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuw tegelwerk gang)
  • oplevering kan op korte termijn
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share