Marsmanstraat 116, Den Haag

€132,500

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Leuk en licht 3-kamer TOP appartement, gelegen in de wijk Lombardijen aan de rand van het Spinozapark. De woning bevindt zich op vierde (hoogste) woonlaag en beschikt over een zonnig balkon met vrij uitzicht over de kindvriendelijke groenstrook met een school/speeltuin aan de achterzijde van het complex. Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, uitvalswegen en verschillende winkels.

Indeling 

Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de vierde woonlaag. Ruime hal, net betegelde toilet. Lichte woonkamer met toegang tot de grotere slaapkamer aan de achterkant van de woning. Tevens een tweede slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Nette dichte keuken voorzien van (inbouw)apparatuur zoals koel- en vriescombinatie, afzuigkap, elektrische kookplaat en oven.
Via de keuken ingang tot het balkon en de badkamer. Net betegelde badkamer voorzien van een vaste wasmeubel, luxe douchecabine, wasmachine aansluiting en de cv ketel opstelling (Immergas bouwjaar 2013)

Bijzonderheden: 

  • eigen grond
  • berging in de onderbouw
  • rondom voorzien van dubbelglas kunststof kozijnen
  • voorzien van laminaatvloer
  • actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage € 94,34
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Share

Share