Lunterenstraat 185, 2573 PH Den Haag

€199,000 €

Beschrijving

Omschrijving

STARTERS OPGELET! Keurig onderhouden 3/4 kamer top appartement (86m²) met zonnig balkon gelegen in de geliefde wijk Rustenburg-Oostbroek.

OMGEVING
De Lunterenstraat is een rustige straat gelegen in een levendige buurt, vol met authentieke jaren 30 details. De winkels in de Fahrenheitstraat, diverse scholen en veel buurtwinkels maken er een prettige buurt van om te wonen. Op de fiets bent u in ca. 10 minuten in het centrum van Den Haag maar ook veel tram- en bus haltes in de buurt zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15-20 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze geven verbinding naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht).

INDELING
Via het portiek betreedt u de woning. Vervolgens komt u via de zeer fraaie trap op de 2de verdieping. U begeeft zich nu in de hal. Via de hal kunt u alle ruimten in de woning betreden. U loopt vanaf de trap bijna rechtdoor de woonkamer in. Naast de woonkamer vindt u de keuken en daarnaast de badkamer, waar zich ook de wasmachine aansluiting bevindt. De keuken is eenvoudig maar zeer net onderhouden. In de keuken vindt u een inbouw- vaatwasser, koel vriescombinatie, gasfornuis en afzuiger. De slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Van een van de slaapkamers is door middel van een extra wand een extra slaapvertrek gecreëerd. Aan de achterkant van de woning bevindt zich over de volle breedte een balkon van ruim 6 meter lang. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen.

Bijzonderheden:

  • Eigen grond
  • Geheel voorzien van kunstof kozijnen
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van € 65
  • Woonoppervlakte 86 m2
  • Nieuwe badkamer
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share