Linnaeusstraat 156

€185,000 €

Beschrijving

IDEALE STARTERSWONING MET MAAR LIEFST 3 SLAAPKAMERS GELEGEN IN HET GEZELLIGE LAAKKWARTIER! Midden in een rustige woonwijk, vindt u dit leuke en speels ingedeelde 4-kamer top appartement met een zonnig balkon gelegen op het zuiden. Gunstig gelegen nabij vele parken, winkels, scholen, het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek. Entree op de eerste etage. Halletje met meterkast en opbergruimte. Trap naar de tweede etage. Nog meer opbergruimte in een handige vakkenkast netjes weggewerkt in ombouw van de trap. Overloop met toegang tot alle ruimtes van de woning. Netjes betegelde badkamer aan de rechterzijde met daarin een douche, toilet, wastafel, nieuwe mengkraan, spiegelkast en maar liefst 2 ventilatie roosters. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Lichte woonkamer en suite met originele glas in lood elementen en een schuifpui. Eetkamer met een mooie marmeren schouw. Simpele maar nette keuken aan de achterzijde van de woning. Achterkamer met cv-ketel opstelplaats en een wasmachine aansluiting. Allebei met toegang tot het zonnige achterbalkon van circa 3 vierkante meters.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden:

  • Eigen grond
  • Ca. 64 vierkante meters woonoppervlakte
  • Vernieuwde elektra 5 groepen met aardlekschakelaar
  • HR cv-ketel merk Intergas uit juni 2020
  • Actieve en gezonde V.v.E met een bijdrage €75 per maand, reserve thans €14.701,81
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share