Larensestraat 140

€185,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Knus en licht 3-kamer appartement (61m²) met zonnig balkon gelegen in de geliefde wijk Rustenburg-Oostbroek.

Omgeving:
De Larensestraat is een rustige straat gelegen in een levendige buurt. De vele winkels in de Dierenselaan, diverse scholen en verschillende voorzieningen in de dichtstbijzijnde omgeving maken er een prettige buurt van om te wonen.
Op de fiets bent u in ca. 10 minuten in het centrum van Den Haag. Ook veel tram- en bushaltes in de buurt zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15-20 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Het Zuiderpark is op 10 minuten loopafstand.

Indeling:
Via het open portiek betreedt u de woning op de eerste etage. U begeeft zich nu in de u- vormige hal. Via de hal kunt u zo goed als alle ruimten in de woning betreden. Direct rechts bevindt zich de eerste slaapkamer. Aan uw linkerzijde vindt u de meterkast, de handige berging en het toilet. Aan het einde van de hal links treft u een simpele doch nette badkamer voorzien van een douche, een ligbad, een wastafelmeubel en een wasmachine aansluiting. Twee ramen zorgen voor daglicht en extra ventilatie. De keuken ernaast is eenvoudig maar net onderhouden. Daarin vindt u een vaatwasser, een koel- vriescombinatie, een elektrische kookplaat en een afzuigkap. Rechts van de keuken bevindt zich de tweede slaapkamer met een grote raam en als laatste de woonkamer.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:

  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €30
  • Woonoppervlakte 61m2
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share