Korhaanstraat 93 A, 3083 XK Rotterdam

€170,000 €

Beschrijving

Omschrijving

EEN IDEALE STARTERSWONING GELEGEN IN HET GEZELLIGE CHARLOIS! Midden in een rustige woonwijk, vindt u dit leuke en lichte 4-kamer appartement met zonnige tuin op het westen.
De woning bevindt zich op verhoogd parterre. Gunstig gelegen nabij vele winkels, scholen, het openbaar vervoer en uitvalswegen.
Indeling:
Centraal gesloten portiek. Hal met trappenhuis.
Verdieping:
Entree. Hal met garderoberuimte. Toilet met fonteintje. Knusse maar lichte woonkamer voorzien van een nette laminaat vloer met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De hal geeft ook nog toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een garderobekast met spiegel en een derde slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Hier heeft u wederom uitzicht op de zeer ruime tuin.Via de hal komt u in de keuken welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een oven. In de keuken bevindt zich ook de wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken bereikt u de net afgewerkte badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel en een douche met mengkraan. Via de keuken begeeft u zich tot het achterbalkon, vanaf het achterbalkon komt u via de vaste trap in de ruime en zonnige achtertuin.
Bijzonderheden:
  • eigen grond
  • 2 ruime bergingen in de kelder (ca.2,00m x 2,30m en ca.2,00m x 3,30m)
  • CV-ketel uit 2018
  • actieve V.v.E, maandelijkse bijdrage €95
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share