Koopmansstraat 1 F103

€439,500

Beschrijving

EEN UNIEK OBJECT, IDEAAL VOOR DE ONDERNEMERS, DIE IN DEZE APARTE TIJDEN LIEVER AAN HUIS WERKEN. Heeft u altijd luxueus willen wonen met vrij uitzicht, eigen parkeerplaats, een kantoor/praktijkruimte aan huis, tuin, alle benodigde voorzieningen op fietsafstand en dat middenin een nieuwe woonwijk? Ook nog eens met een energielabel A+! Zoek dan niet verder! U heeft zojuist het perfecte 2/3-kamer maisonnette gevonden in het geliefde Rijswijk in de wijk ‘Havenkwartier’.

Omgeving/Havenkwartier:
Een plek waar mensen graag komen werken en fijn kunnen wonen, die toekomstbestendig is en waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen langs het vele groen. Waar je tijd aan of zelfs óp het water kunt doorbrengen. Een uniek stukje stad waar iedere Rijswijker graag komt. Dat is de ambitie van het college van burgemeester en wethouders voor het Havenkwartier. Door er woningen te bouwen, de openbare inrichting sterk te verbeteren en het gebied met bijvoorbeeld meer horeca aantrekkelijker, maar ook veiliger te maken voor ondernemers wil gemeente Rijswijk deze ambitie waarmaken. In het Ontwikkelkader Havenkwartier (op de website van gemeente Rijswijk) is weergegeven hoe de opgaven voor wonen, bedrijvigheid, natuur en verkeer hier een plek gaan krijgen.

In het Havenkwartier bieden de haven en de Vliet grote kansen om een aangenaam verblijfsgebied te creëren waar het fijn wonen en werken is, met een passend aanbod aan maatschappelijke, recreatieve en horecavoorzieningen. Door zijn ligging nabij het NS-station, doorgaande wegen in Rijswijk en de A4 is het Havenkwartier zowel voor bedrijven als voor toekomstige bewoners uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

De entree van het appartementencomplex:
Een verzorgd portiek met automatische deuren, bellentableau en brievenbussen. Ruime gang met lift en toegang tot de beveiligde fietsenstalling en privé parkeerplaats aan de achterkant van het gebouw.

Het appartement zelf:
De woning bestaat uit twee apart toegankelijke delen. Op de begane grond komt u binnen via de voortuin en op de eerste etage via het portiek.

Begane grond:
Het kantoor/de praktijkruimte is voorzien van een toilet met airconditioning.

1e etage
Nadat u de woning betreedt, vindt u eerst aan de rechterkant van de ruimte de meterkast en een kapstok. Rechts treft u de prachtig betegelde badkamer wat is voorzien van een luxe inloopdouche, een wastafelmeubel met verlichte spiegelkast en een toilet. Vervolgens treft u een berging met daarin de cv-ketel en de wasmachine aansluiting. Daarnaast de slaapkamer die u via een praktische inloopkast betreedt. Terug in de hal vindt u aan uw rechterzijde de riante en lichte woon- en eetkamer met aan uw rechterzijde een moderne open keuken voorzien van een kook- en spoeleiland met voornamelijk Siemens inbouwapparatuur zoals; een koel-vriescombinatie, inductieplaat met ingebouwde afzuiging, oven en een vaatwasser.

Let op! Er is geen trap tussen de begane grond en de eerste verdieping. Het mag er uiteraard in geplaatst worden.

Voor de precieze afmetingen van deze speels ingedeelde maisonnette verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
– Energielabel A+ (vaak een lagere hypotheekrente)
– Eigen grond
– TOPLOCATIE
– Woonoppervlakte 132m2
– Goed geïsoleerd
– Mogelijkheid tot het creëren van een terras
– Eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein
– Voorzien van 12 zonnepanelen
– Actieve en gezonde V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €193,00
– Deelauto’s aanwezig vanuit de V.v.E op een parkeerplaats naast het complex
– Voorzien van vloerverwarming op de eerste etage
– Airconditioning systeem aanwezig op de begane grond
– Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Share

Share