Hendrik Ravesteijnplein 5, Den Haag

€200,000

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning met veel mogelijkheden in het gezellige Rijswijk? Zoek niet verder! Dit 4 kamer dubbel bovenhuis heeft het allemaal! Maar liefst 100 vierkante meter woonruimte, een centrale ligging boven een winkelcentrum met alle gemakken van dien, maar ook een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer (bus 23 en tram 17) en uitvalswegen (A4, A12 en A13). In de naaste omgeving bevinden zich veel sportverenigingen, groen- en recreatievoorzieningen.

Indeling: 
Ingang appartementencomplex middels recentelijk gerenoveerde afgesloten portiek met bellen- en brievenbussentableau. Trappenhuis.
Entree appartement op de derde verdieping.
Ruime lichte hal (ca 7m2) met meterkast en een net betegeld toilet. Vanuit de hal toegang tot de overige ruimten waaronder de lichte woonkamer (ca 30m2) met open trap naar de zolderverdieping. Tevens een gesloten keuken (ca 10m2) voorzien van basis apparatuur met toegang tot het achterbalkon (Zuid). Twee slaapkamers (beide van ca 10m2), waarvan 1 met toegang tot het balkon aan de voorzijde (Noord).

Zolderverdieping: 
Ruime slaapkamer (ca 19m2) voorzien van een veluxraam, ruime overloop, badkamer (ca 7m2) met ligbad en een tweede toilet

Bijzonderheden: 
– eigen grond
– oplevering medio maart 2019
– projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag
– rondom het huis enkel glas hardhout kozijnen
– actieve V.v.E. (algemene toegangsdeur recentelijk volledig gerenoveerd)
– 2 balkons (voorzijde ligging Noord, achterzijde Zuid)
– elektra 6 groepen + aardlekschakelaar
– eigen fietsenberging (achter het gebouw)
– ouderdom- en materialenclausule van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Share

Share