Gravin Juliana van Stolberglaan 516

€225,000 €

Beschrijving

Heeft u altijd al centraal willen wonen, maar toch met een vrij uitzicht, genoeg parkeergelegenheid en alle benodigde voorzieningen op loop- en fietsafstand alsnog middenin een rustige woonwijk? Zoek niet verder! U heeft zojuist het perfecte 4-kamer appartement gevonden in het bloeiende Leidschendam.

OMGEVING
Gravin Juliana van Stolberglaan is een kindvriendelijke en vooral groene straat. Op loopafstand vindt u diverse winkels, scholen en sportfaciliteiten zoals een zwembad. In ca. 5 minuten bereikt u de A4. Deze brengt u naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). Reist u toch liever met openbaar vervoer? Ook bus- en tramhaltes bevinden zich op een steenworp afstand van het appartement.

INDELING
Via het gesloten portiek met onlangs vervangen video- en bellentableau komt u in de nette hal van het complex. Vervolgens kunt u via het trappenhuis of met de één van de twee liften de woning op de tweede etage bereiken. Direct na binnenkomst begeeft u zich in een tochtportaal met de meterkast en een handige opbergruimte. Aansluitend volgt een ruime hal. Hier vanuit betreedt u alle ruimten van de woning.
Aan uw rechterzijde vindt u eerst de keuken, simpele doch nette badkamer met douche, wastafelmeubel en een designer radiator, apart toilet met fonteintje en de eerste slaapkamer.
Aan de achterkant van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer met tevens toegang tot het zonnige balkon.
Links van deze slaapkamer is de ruime en lichte woonkamer dat zich uniek kenmerkt door een apart eet en zitgedeelte.
Aan de voorkant van het appartement (links van de entree) is er nog een derde, ruime slaapkamer.

Kort samengevat: goed onderhouden 4-kamer appartement in een rustige straat om de hoek van een bruisend (winkel)centrum! Zeker een bezichtiging waard!

Voor de precieze afmetingen verwijs ik u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:

  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage dat tijdelijk verhoogd is naar €261.13,-
  • Woonoppervlakte 80m2
  • Eigen berging in onderbouw
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share