Frans Halskade 84, 2282 VB Rijswijk

€140,000 €

Beschrijving

Omschrijving

EEN IDEALE STARTERSWONING GELEGEN IN HET GEZELLIGE RIJSWIJK! Op een steenworp afstand van het Rijswijkse bos waar u heerlijk kunt genieten van de natuur, vindt u dit leuke en lichte 2-kamer appartement met zonnig balkon. U heeft een mooi uitzicht over de kade, die zich typeert door de bomen aan weerszijden van de weg.
De woning bevindt zich op de eerste verdieping. Gunstig gelegen nabij vele winkels, het openbaar vervoer en uitvalswegen.

U BENT VAN HARTE WELKOM OM DE WONING TE KOMEN BEZICHTIGEN TIJDENS HET OPEN HUIS:
5 december 16:00-19:00 uur (aanmelden is niet noodzakelijk).

Indeling:
Centraal gesloten portiek. Hal met trappenhuis.

Verdieping:
Entree. Hal met garderoberuimte. Toilet. Ruime en lichte woonkamer voorzien van houten vloer met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde via de fraaie openslaande deuren. De ruime en lichte slaapkamer is ook bereikbaar via de hal. Vanuit de slaapkamer bereikt u ook de badkamer welke is voorzien van een wastafel en een douche met mengkraan. In de badkamer bevindt zich tevens de wasmachine aansluiting. Via de hal komt u in de keuken welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een oven. Hier bevindt zich ook toegang tot het achterbalkon.

Bijzonderheden:

  • eigen grond
  • berging in de kelder
  • actieve V.v.E, maandelijkse bijdrage €65
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share