Eeldeplantsoen 73, 2541 JC Den Haag

€170,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Leuk en licht 4-kamer appartement, gelegen in de populaire wijk Morgenstond. De woning bevindt zich op de eerste woonlaag en beschikt over twee zonnige balkons met vrij uitzicht over de kindvriendelijke groenstrook met een speeltuin aan de achterzijde- en een fraai pleintje aan de voorkant van het complex. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Gelegen op loopafstand van het geliefde winkelcentrum Leyweg en op fietsafstand van De Uithof en Kijkduin.

Indeling
Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de eerste woonlaag. U komt binnen in de hal, waar u de eerste slaapkamer vindt en de entree tot de ruime woonkamer met open keuken. De meterkast vindt u ook in de hal waar u de woning betreedt. In de eerste slaapkamer is ook de wasmachine aansluiting. De moderne open keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals de koel- en vriescombinatie, vaatwasser, afzuigkap, gaskookplaat, oven en magnetron.
Via de keuken heeft u ook toegang tot het balkon.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tweede hal. Via deze hal komt u in de hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon welke ook via de keuken te bereiken is. De derde slaapkamer bevindt zich aan de linkerzijde in de hal waar u ook weer toegang tot een tweede balkon heeft welke ook via de woonkamer te bereiken is. Tussen de slaapkamers bevinden zich de badkamer en het aparte toilet.

Door de speelse indeling verzoeken wij u de afmetingen van de kamers te bekijken op de plattegrond in deze advertentie.

Bijzonderheden:

  • kelder in de berging
  • elektra 5 groepen met aardlekschakelaar
  • rondom voorzien van enkel glas hardhout kozijnen
  • voorzien van laminaatvloer
  • erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • actieve V.v.E, maandelijkse bijdrage €125,64
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share