Driebergenstraat 244

€210,000

Beschrijving

In de gewilde wijk Leyenburg ligt dit mooie, direct te betreden, uitstekend onderhouden, 4-kamer appartement met een balkon over de gehele breedte gelegen op het noordoosten. Geen zin in een verbouwing, zoek niet verder, want deze woning verkeert in uitmuntende staat. Twijfel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

De Driebergenstraat is een levendige straat op een steenworp afstand van het geliefde Zuiderpark. De winkels aan de Loevesteinlaan zijn in de nabije omgeving als mede het Haga ziekenhuis, diverse scholen en verschillende sportaccommodaties. Goede bereikbaarheid door middel van openbaar vervoer, diverse busverbindingen en de uitvalswegen richting de A4 en A13.

Indeling:
Via het open portiek betreedt u de woning. Vervolgens komt u via de fraaie trap op de 2de verdieping. U begeeft zich nu in de hal. Via de hal kunt u (bijna) alle ruimten van de woning betreden. U loopt vanaf de trap bijna rechtdoor de woonkamer in. Aan de rechterkant van de trap zijn de nette keuken en twee slaapkamers te vinden. De keuken is simpel, maar zeer net onderhouden en voorzien van al de benodigde apparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap en koelkast. Aan de linkerkant van de trap is de recentelijk vernieuwde badkamer. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een spiegelkast en een toilet. Ook hier vindt u de wasmachine aansluiting welke netjes is weggewerkt in een mooie kast. Verder is aan het einde van de hal nog één ruime slaapkamer.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich over de volle breedte een balkon van ruim 7 meter lang.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u graag naar de plattegrond van de woning.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 71m2
– Eigen grond
– Rondom voorzien van kunststofkozijnen met HR ++ glas (uit 2014)
– Badkamer is in 2016 volledig gerenoveerd inclusief het vervangen van de afvoer en het leidingwerk (inclusief het verwijderen van de loden leidingen in de gehele woning)
– Actieve en gezonde V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €50
– Dak van het gebouw is in 2014 volledig opnieuw bedekt

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share