Dirk Buserf 238, 2552 XL Den Haag

€250,000 €

Beschrijving

Heeft u altijd luxueus willen wonen met vrij uitzicht, eigen garage, alle benodigde voorzieningen op loop- en fietsafstand en dat middenin een gezellige woonwijk met toch de benodigde rust? Zoek niet verder! U heeft zojuist het perfecte 4-kamer top appartement gevonden in het geliefde Houtwijk.

OMGEVING
De Dirk Buserf is een rustige straat. Op loopafstand vindt u diverse winkels en horecagelegenheden in het naastgelegen winkelcentrum. Diverse scholen maken er een praktische buurt van om te wonen. Daarnaast vindt u ook de internationale school in de nabijheid. Veel tram- en bushaltes zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze brengen u naar de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). Vanuit Houtwijk bent u ook zo op de stranden van Den Haag. Kijkduin, Scheveningen en de rustige tussengelegen stranden geven u de mogelijkheid om heerlijk uit te waaien of om te genieten van de zon, terrasjes en de diverse restaurants.

INDELING
Via het gesloten portiek komt u in de nette ruime hal van het complex. De lift brengt u naar de vierde woonlaag welke u deelt met slecht één buur. U bevindt zich nu in een ruime open ruimte vanwaar u het appartement betreedt. Direct na binnenkomst begeeft zich in de hal van de woning. Hier ziet u gelijk dat de huidige bewoners hun uiterste best hebben gedaan deze woning een unieke en luxe uitstraling te geven. Via de hal kunt u alle ruimten van de woning betreden. De woonkamer bevindt zich direct na binnenkomst. Welke met zijn lichte en neutrale uitstraling voor veel rust zorgt. Vanuit de woonkamer loopt u door naar de moderne half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koel- vriescombinatie, een vaatwasser, een gasfornuis met afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken komt u ook op het ruime balkon. Hier kunt u volop genieten van het prachtige uitzicht. De slaapkamers bevinden zich verder in de hal wat extra privacy geeft wanneer u visite heeft. Aan weerszijden van de badkamer vindt u nog 2 slaapkamers welke perfect als kinderkamers kunnen fungeren. Het is eventueel redelijk eenvoudig om een van de slaapkamers bij de hoofdslaapkamer te betrekken om bijvoorbeeld een ruime inloopkast te creëren. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan het einde van de hal. De gehele woning is voorzien van trendy grijs laminaat en stijlvolle moderne deuren. Strakker dan dit wordt het niet!

Kort samengevat: uitstekend onderhouden 4-kamer top appartement (90m²) in een kindvriendelijke omgeving! Zeker een bezichtiging waard!

De garage is niet in de koopsom meegenomen maar u als potentiële koper krijgt wel de eerste koopoptie op de garage alvorens deze los wordt aangeboden.

Voor de afmetingen verwijs ik u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:

  • Geheel voorzien van kunststof kozijnen
  • Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €122,25
  • Eeuwig durend recht van erfpacht
  • Woonoppervlakte 90 m2
  • Nieuwe badkamer (2019)
  • Nieuwe cv-ketel merk Remeha (2019)
  • Uitstekende isolatie (ook geluidsarm)
  • Garage a €25.000 k.k. is niet in de vraagprijs inbegrepen
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share