De Rade 28

€175,000 €

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Leuk en licht 3-kamer galerijflat gelegen in de populaire wijk Venen, Oorden en Raden. De woning bevindt zich op de eerste woonlaag en beschikt over een zonnige balkon en een galerij met vrij uitzicht over de kindvriendelijke groenstrook met een speeltuin aan de achterzijde- en een net pleintje aan de voorkant van het complex. Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en uitvalswegen. Gelegen op loopafstand van het geliefde winkelcentrum Leyweg en op fietsafstand van De Uithof en Kijkduin.

Indeling
Afgesloten portiek met bellentableau en liften. Entree van de woning op de eerste woonlaag. U komt binnen in de hal, waar u de eerste slaapkamer vindt en de entree tot de ruime woonkamer. De meterkast vindt u ook in de hal waar u de woning betreedt. In de eerste slaapkamer is er een vaste inbouwkast. De open woonkeuken is voorzien van (inbouw)apparatuur zoals de koel- en vriescombinatie, afzuigkap, gaskookplaat, oven en magnetron.
Via de woonkamer heeft u tevens toegang tot de tweede slaapkamer en het balkon.
Tussen de slaapkamers bevinden zich de ruime badkamer en het aparte toilet.

Door de speelse indeling verzoeken wij u de afmetingen van de kamers te bekijken op de plattegrond in deze advertentie.

Bijzonderheden:

  • ruime kelder in de berging
  • elektra 5 groepen met aardlekschakelaar
  • rondom voorzien van dubbel glas hardhout kozijnen
  • erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • actieve en gezonde V.v.E, maandelijkse bijdrage €166,39
  • projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share