Chopinstraat 15 C

€195,000

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Keurig onderhouden 3-kamer top appartement met twee zonnige balkons en een handige berging in onderbouw gelegen in de geliefde wijk Vettenoordse Polder Oost. Zeer gunstig gelegen, nabij vele parken en groenvoorzieningen, winkels, scholen, het openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau. Entree van de woning op de tweede etage. Gang met toegang tot alle ruimten van de woning op de eerste woonlaag. Meterkast. Gelijk rechts van de entree bevindt zich een dichte keuken voorzien van een kunststof aanrechtblad, een 4-pits gasfornuis met oven, RVS afzuigkap en een koel- vriescombinatie met toegang tot het eerste balkon. Vervolgens een toilet met fonteintje. Aan de linkerzijde de eerste slaapkamer (ook met toegang tot balkon) en aan het einde van de gang entree tot de woon- eetkamer met een vaste trap naar de zolderetage.

Op de zolder vindt u een zeer ruime badkamer met een ligbad, douchecabine, wastafel met een spiegelkast en een wasmachineaansluiting. Tevens de tweede zeer ruime slaapkamer. Door de indeling van de zolderetage te veranderen kunt u makkelijk een derde slaapkamer creëren.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Zolder etage wordt gebruikt met gedoogd toestemmingsbeleid van de VvE
– Zeer actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars met een maandelijkse bijdrage á €85,-
– Berging in onderbouw
– Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share