Bilthovenselaan 15

€225,000

Beschrijving

STARTERS OPGELET! Speels ingedeeld en licht 2/3-kamer appartement (58m²) met zonnig balkon gelegen op de 2e etage (top) in de geliefde wijk Rustenburg- Oostbroek. Wij verzoeken u vriendelijk ALLEEN PER E-MAIL of via FUNDA te reageren op deze leuke woning en bij voorkeur geen telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij op volgorde van aanmelding een bezichtigingsafspraak met u maken.

Omgeving:
De Bilthovenselaan is een rustige straat gelegen in een levendige buurt. De vele winkels in de Dierenselaan, diverse scholen en verschillende voorzieningen in de dichtstbijzijnde omgeving maken er een prettige buurt van om te wonen.
Op de fiets bent u in ca. 15 minuten in het centrum van Den Haag. Ook veel tram- en bushaltes in de buurt zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In ca. 15-20 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Het Zuiderpark is op 5 minuten loopafstand.

Indeling:
Via het open portiek betreedt u de woning op de tweede en tevens laatste etage. U begeeft zich nu in de u hal. Via de hal kunt u zo goed als alle ruimten in de woning betreden. Direct links bevinden zich de meterkast, het toilet en de keuken. Aan het einde van de hal recht voor u treft de in 2019 verbouwde badkamer voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Twee ramen zorgen voor daglicht en extra ventilatie. De keuken ernaast is strak en ook in 2019 geplaatst. Daarin vindt u een vaatwasser, een koel- vriescombinatie, een gasfornuis en een afzuigkap.
Rechts van de badkamer bevinden zich de ruime woonkamer en de twee slaapkamers. Vanuit de keuken en de hoofd slaapkamer heeft u tevens toegang tot het balkon over de gehele breedte van het appartement.

Voor de precieze afmetingen verwijzen wij u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Eigen CV-ketel INTERGAS KombiKompakt HRE 28/24A (2016)
– Actieve en gezonde V.v.E met een maandelijkse bijdrage van €50
– Reserve VvE per 20-12-2021 €6.011,25
– Woonoppervlakte 55m2
– Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share