Ambachtsgaarde 278

€300,000 €

Beschrijving

Heeft u altijd luxueus willen wonen met vrij uitzicht, eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage, alle benodigde voorzieningen op loop- en fietsafstand en dat middenin een gezellige woonwijk met toch de benodigde rust? Ook nog eens met een energielabel A! Zoek dan niet verder! U heeft zojuist het perfecte 3-kamer appartement gevonden in het geliefde wijk “Dreven en Gaarden’ gelegen op de 1e etage van een verzorgd complex ‘Nieuw Ambachtsgaarde’.

Omgeving:

De Ambachtsgaarde is overdag een levendige straat. Letterlijk om de hoek van het verzorgde complex vindt u diverse winkels in het naastgelegen winkelcentrum. Diverse scholen maken er een praktische buurt van om te wonen. Verder zijn er in de naaste omgeving verschillende gezondheidszorgvoorzieningen, recreatie- en sportcentra. Veel tram- en bushaltes zorgen voor snelle verbindingen naar andere delen van de stad. In slechts 5 minuten zijn de A4 en A12 bereikbaar. Deze brengen u naar Het Westland en de grote steden in de randstad (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht). Vanuit de Ambachtsgaarde bent u ook zo op de stranden van Den Haag. Kijkduin, Scheveningen en de rustige tussengelegen stranden geven u de mogelijkheid om heerlijk uit te waaien of om te genieten van de zon, terrasjes en de diverse restaurants.

De entree:

Verzorgd portiek met automatische deuren, bellentableau en video-installatie. Ruime gang met lift en toegang tot de bergingen in de onderbouw en de achterkant van het gebouw.

Het appartement zelf:

Over de indeling van het appartement is goed nagedacht. Nadat u de woning betreedt, vindt u eerst aan de rechterkant een ruime berging met daarin de meterkast en de wasmachineaansluiting. Naast de berging treft u de nette, betegelde badkamer voorzien van een ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel met verlichte spiegelkast.
Vervolgens treft u twee slaapkamers. Beide aan de linkerkant van de hal. Via de hoofdslaapkamer komt u tevens op het zonnige balkon, welke gelegen is op het zuiden waardoor u bijna heel de dag kunt genieten van de zon, perfect om na een drukke dag bij te komen en te genieten van de laatste zonnestralen.
Terug in de hal vindt u aan uw rechterzijde het toilet met fonteintje.

Als laatste, komt u binnen in de riante lichte woon- eetkamer met aan uw rechterzijde een moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een Amerikaanse koelkast, gaskookplaat, oven, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de lichte woonkamer kunt u ook het ruime balkon betreden.

Kortom een prachtig appartement welke zo te betrekken is. Zeker een bezichtiging waardig!

Voor de precieze afmetingen verwijs ik u graag naar de plattegronden.

Bijzonderheden:

  • Energielabel A (vaak een lagere hypotheekrente)
  • Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
  • TOPLOCATIE
  • Geheel geïsoleerd
  • Ruim balkon op het zuiden
  • Eigen berging in onderbouw
  • Actieve en gezonde V.v.E met een maandelijkse bijdrage van € 159,75
  • Voorzien van vloerverwarming
  • Airconditioning systeem aanwezig
  • Projectnotaris Ellens & Lentze te Den Haag

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plaats

Share

Share